Vragen omtrent Corona virus

Zijn Fitness Center Weesp en One Fitness open?

Nee, alle sportscholen in Nederland zijn gesloten vanaf 15 maart 2020 om 16:00 uur tot 6 April 2020.

Hoe lang blijven Fitness Center Weesp en One Fitness gesloten?

Fitness Center Weesp en One Fitness zal haar leden per email informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

Ik wil graag thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?

Als Fitness Center Weesp en One Fitness lid krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt, zowel binnen als buiten de sportschool. Wat je doel ook is, wij bieden je de tools om dat te bereiken. Een van die hulpmiddelen, het meest bruikbaar binnen maar vooral buiten de sportschool, is de Mijn Club app.

Hoe kan ik mijn workouts zwaarder maken zonder gewichten?

Hierbij wat simpele en creatieve voorbeelden: Doe wat boeken in een rugzak die je kunt gebruiken als Kettlebell voor alle soorten squats of lunges. 

Zijn er ook lessen die ik buitenshuis kan volgen?

Bij Fitness Center Weesp en One Fitness ondersteunen we je graag in je fitnesstraject en helpen we je om een gezonde routine te krijgen. Daarom delen we regelmatig motivatie quotes via onze social media, interessante blogs via onze nieuwsbrief, lekkere recepten en trainingsprogramma’s voor alle soorten sportieve gewoontes. Ook is het mogelijk om met  je favoriete personal trainer een outdoor training te volgen.  Veel succes!

Kan ik via Mijn Club App ook thuis trainen?

Jazeker! Log in via de Mijn Club App, kies dan voor schema opvragen. 

Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege de Covid-19?

 Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken, inclusief de mogelijkheid om Mijn Club App thuis te gebruiken. Voor wijzigingen aan uw lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

Wordt er compensatie gegeven na sluiting van de clubs?

We kijken naar een passende compensatie voor onze leden en zullen je hier uiterlijk in de eerste week van april verder over informeren.

Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl de clubs gesloten zijn?

We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de eerste week van April.

Kan Fitness Center Weesp of One Fitness mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?

Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen maar we zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de eerste week van April.

k wil gewoon opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?

Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de eerste week van April.